2012. március 9., péntek

Giballa Katalin konyhája : Rizibizi minálunk


A rizst megfőzzük, kevés kacsazsíron (vagy valamilyen zsiradékon) megfuttatunk egy kis apróra darát vöröshagymát(ne legyen barna), a megfőtt rizst erre dobjuk rá, keverjük, majd jó adag megfőtt zöldborsót és sok petrezselymet adunk hozzá, újrakeverés után kóstoljuk, ha kell sózzuk.
Gondolkodtam, hogy leírjam vagy sem "bűnömet", de én még egy jó evőkanálnyi vajat is bele szoktam keverni, de számomra és remélem, akik majd elkészítik azoknak is így lesz tökéletes.
Tudom, hogy ebbe az un. "tudatos táplálkozású" világban nem szokás ilyen recepteket adni, de én kivételt teszek és szégyentelenül megosztom a "bűnös táplálkozási" szokásainkat.

Nincsenek megjegyzések: